Sommervært i Sommerland Sjælland 2021

Akademi Sommerland Sjælland
 
Er du imødekommende, udadvendt og klar til at gøre dit bedste for at sørge for, at vores gæster får en fantastisk dag med familien, når de besøger os? Så er det måske lige dig, vi mangler på holdet af sommerværter. 

Som sommervært bliver du en del af Akademi Sommerland Sjælland, hvor vi finder dine stærke sider og uddanner dig til at yde den bedste service. Du vil lære at håndtere mange forskellige typer af mennesker, og du vil opleve både travle og stille dage, hvor du kan gøre en forskel med din arbejdsindsats.

Hvert år er der mange sommerværter, der vender tilbage til de venskaber, der er blevet knyttet og er klar til endnu en sæson med mange gode oplevelser. Hvert år er der dog også nye pladser ledige på holdet af ca. 250 ansatte, så hvis jobbet lyder spændende, kan du ansøge herunder.

Vi ligger stor vægt på at være en social arbejdsplads, hvor der er plads til alle, unge og ældre, erfarne og uerfarne. Lige meget hvilket udgangspunkt man kommer fra, finder man nemlig hurtigt ud af, at jobbet binder os alle sammen. 

Vi ser helst at en sommervært er 16 år inden sæsonstart. 

Alle vores sommerværter er omfattet af overenskomsten mellem Kristelig Arbejdsgiverforening og Det Faglige Hus.

Senior sommervært

Vi sætter stor pris på vores senior sommerværter! Da der er mange forskellige arbejdsområder i Sommerland Sjælland, er der også flere arbejdsopgaver, hvor alder og svagere fysik ikke er nogen hindring – vi gør, hvad vi kan for at tilpasse vagtplan og arbejdsopgaver til dine behov og ønsker. 

Corona

Som alle andre følger vi nøje udviklingen af corona. Vi tilpasser os hele tiden regeringens tiltag og overholder selvfølgelig alle restriktioner.
Vores sommerværter og gæsters sikkerhed er selvfølgelig vores vigtigste prioritering, hvorfor vi også har lavet adskille tiltag for at passe så godt som muligt på vores sommerværter.
Ved vores jobsamtale vil vi præsentere flere af de tiltag vi har lavet, men har du en specifik forespørgsel inden du søger jobbet, er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

 
Arbejdsområder

Her kan du læse mere om de enkelte arbejdsområder for Sommerland Sjællands sommerværter:

Sommervært i kiosk og salg

Sommervært i souvenirshop

Sommervært i Silver Bistro/Siesta Pizza

Sommervært i Smagen af Odsherred

Sommervært i bolsjeværkstedet

Sommervært ved forlystelser

Sommervært i Den Blå Lagune

Sommervært på gokartområde

Sommervært i Informationen/Billet/Station

Marketingspraktikant (markedsføring og events)
 
Søg job i dag

Du søger job ved at trykke på "ansøg" herunder, men da vi får mange hundrede ansøgninger, kan der godt gå noget tid, før du hører fra os.
OBS: Er du under 18 år, er du velkommen til at have en forælder med til jobsamtale.
Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på job@sommerlandsj.dk.
 
Ansøg
Del i dit netværk

Sommerland Sjælland er en familiepark i Odsherred, og ud over at være til for børnefamilierne, er selve parken den dag i dag også familieejet, som en af ganske få i Danmark. Læs mere om os på vores hjemmeside.
Frist:01-05-2021
Kontaktperson:
Steen Christiansen Parkchef – General Manager
Sommerland Sjælland
Gl Nykøbingvej 169
4572 Nørre Asmindrup
+45 59 31 21 00
Powered by Emply